Patarimai result PICA ORKAITĖJE

Pizzashop.lt ir Casillo konkursas!
Šį kartą skelbiame konkursą be pralaimėjimų - prizai bus dalinami visiems dalyvavusiems!
O daugiausiai publikos simpatijų sulaukusių picų autorius bus apdovanotas gardžiausiu pizzaiolo rinkiniu.

Skirtingų tipų miltai vienoje picos tešloje. Ką svarbu žinot?
Jau kurį laiką pizzaioli gretose stebima tendencija, kada picos tešla gaminama kartu maišant skirtingų tipų miltus. Nenuostabu, nes tam tikri sprendimai atspindi rafinuotus šiandienos valgytojo poreikius.

Kaip išsirinkti ližę picai?
Nesvarbu ar gaminsite neapolietišką picą namuose ir kepsite orkaitėje, ar sukatės profesionalioje virtuvėje - jums būtina kokybiška ližė picai.

GRANITAS | Visos akmens savybės, apie kurias svajojote
Renkantis paviršių picoms kepti, norisi, kad jis išpildytų visus jūsų lūkesčius. Turime gerų žinių - pagaliau radote tai, ko ieškojote. Granitas picai kepti savo savybėmis nustebins net ir patyrusį pizaiolą!

Kaip Lietuvos picerijoje atpažinti tikrą itališką picą?
Pica – vienas populiariausių ir dažniausiai aptarinėjamų itališkos virtuvės šedevrų. Lietuvoje įprasta šį patiekalą gaminti itin plonu padu, gardinti ingredientų gausa bei skonį dar labiau paryškinti įvairiausiais padažais. Vis dėlto, tokios mūsų tradicijos italams svetimos. Tad kaip, anot jų, reikėtų atpažinti tikrą itališką picą?