Patarimai result TEŠLOS FERMENTACIJA

Skirtingų tipų miltai vienoje picos tešloje. Ką svarbu žinot?

Skirtingų tipų miltai vienoje picos tešloje. Ką svarbu žinot?

Jau kurį laiką pizzaioli gretose stebima tendencija, kada picos tešla gaminama kartu maišant skirtingų tipų miltus. Nenuostabu, nes tam tikri sprendimai atspindi rafinuotus šiandienos valgytojo poreikius. 
11 patarimų kepantiems neapolietišką picą pirmą kartą

11 patarimų kepantiems neapolietišką picą pirmą kartą

Pirmą kartą kepant neapolietišką picą namuose, kyla daugybė klausimų ir neaiškumų. Kokių miltų reikia picai? Kaip formuoti? Kiek laiko kepti? Tinkamai pasiruošus ir pasidomėjus, net ir pirmasis picų kepimas namuose gali būti sėkmingas.
Mielės labai svarbios kepant tikrą itališką picą. Norint iškepti neapolietišką picą namuose svarbu suprasti kaip veikia mielės ir kokias jas reikėtų pasirinkti.

Mielių vaidmuo picos tešloje

Picos gamyba tarsi spektaklis, kuriame kiekvienas produktas atlieka labai svarbų vaidmenį, o pizzaiolo tarsi dirigentas. Norint iškepti tobulą itališką picą būtina žinoti kiekvieno produkto vaidmenį! Tad šį kart plačiau apie mieles ir kam jos reikalingos.