Ne paslaptis, kad kepant neapolietiškas picas, ypatingai svarbus pats kepimo procesas. Gerai picai iškepti būtina kuo didesnė kaitra. Taip pica iškepa greitai, tešla nespėja prarasti drėgmės, o krašteliai dailiai apskrunda. Idealu, jei pavyksta pasiekti 450-500°C temperatūrą, tačiau reta namų orkaitė yra pritaikyta atlaikyti tokį karštį. Tad kaip iškepti neapolietiškos picos vardo vertą picą namuose? Išbandykite specialiai picoms kepti pritaikytą krosnelę!
Kaitrią, kompaktišką ir jokios išskirtinės priežiūros nereikalaujančią krosnelę picoms namuose gali turėti kiekvienas. Pamirškite kelias valandas kaistančias orkaites, ilgą picos kepimo laiką. Krosnėlė įkais itin greitai, o garuojančia pica galėsite džiaugtis vos po 90 sekundžių! Traški, dailiai pakilusi, minkštutėliu sūriu pasipuošusi neapolietiška pica tiesiai iš krosnies gali garuoti kiekvieno namuose. Tegul krosnies kaitra bent trumpam jus nukels į Neapolį.
Alfa One krosnelė kūrenama malkomis, taip sukuriant dar jaukesnę atmosferą Jūsų kieme ar balkone. Kompaktiško dizaino krosnelė sparčiai įkaista nuo 0 iki 500°C, tad picomis galėsite mėgautis greičiau nei bet kada ankščiau. Alfa One idealiai tinka naudoti kieme, terasoje ar balkone. Kvieskite būrį draugų ir užkurkite tikrą picų vakarėlį!
O geriausia žinia ta, jog PizzaShop 1290€ vertės Alfa One krosnele apdovanos vieną iš Jūsų! Laikas kepti picas kaip tikram Pizaiolai! Norėdamas dalyvauti konkurse:
- prenumeruok PizzaShop.lt naujienlaiškį
- prisijunk prie grupės „Neapolietiškos picos fanai“
- grupėje dalinkis nuotraukomis kepant neapolietiškas picas, naudojant Le 5 Stagioni miltus ir Gustrasso pomidorus iš PizzaShop.lt ir kviesk draugus balsuoti už tave
- Savo nuotraukas pažymėk #konkursas #stagioni #gustarosso
Visas sąlygas išpildęs ir daugiausiai like po savo picos nuotrauka surinkęs picos fanas laimės net 1290€ vertės picos krosnį, Gustarosso ir Le 5 Stagioni produktų rinkinius. Konkurso laimėtojas bus paskelbtas balandžio 15 dieną.
*PizzaShop pasilieka teisę konkursui pateiktą foto ir video turinį naudoti savo sklaidos kanaluose.