Patarimai result PICOS TEŠLA
Skirtingų tipų miltai vienoje picos tešloje. Ką svarbu žinot?
Jau kurį laiką pizzaioli gretose stebima tendencija, kada picos tešla gaminama kartu maišant skirtingų tipų miltus. Nenuostabu, nes tam tikri sprendimai atspindi rafinuotus šiandienos valgytojo poreikius.
11 patarimų kepantiems neapolietišką picą pirmą kartą
Pirmą kartą kepant neapolietišką picą namuose, kyla daugybė klausimų ir neaiškumų. Kokių miltų reikia picai? Kaip formuoti? Kiek laiko kepti? Tinkamai pasiruošus ir pasidomėjus, net ir pirmasis picų kepimas namuose gali būti sėkmingas.
Nereikia būti profesionalu, kad iškeptum tobulą picos padą
„Caputo“ – ko gero vienas žinomiausių miltų brand‘ų tarp picų kepėjų. Neapolio kompanijos „Mulino Caputo“ gaminamus miltus pripažįsta visas pasaulis!
Neapolietiškos picos pado sėkmės paslaptis – „DallaGiovanna”
Šiandien pasigaminti skaniausią kada nors ragautą picos padą nereikia daug įgūdžių. Picos sėkmės garantas gali būti miltai. Mūsų mėgiamiausi - ,,DallaGiovanna''
Mielių vaidmuo picos tešloje
Picos gamyba tarsi spektaklis, kuriame kiekvienas produktas atlieka labai svarbų vaidmenį, o pizzaiolo tarsi dirigentas. Norint iškepti tobulą itališką picą būtina žinoti kiekvieno produkto vaidmenį! Tad šį kart plačiau apie mieles ir kam jos reikalingos.