Neapolietiškos picos pado sėkmės paslaptis – „DallaGiovanna” miltai - Pizza Shop

Neapolietiškos picos pado sėkmės paslaptis – „DallaGiovanna”

Manoma, kad pirmosios picos atsirado dar Romos imperijos laikais, o šiandien meistriškai pagaminta tikra neapolietiška pica – ilgametės patirties ir italų meilės picai rezultatas. Šiandien pasigaminti skaniausią kada nors ragautą picos padą nereikia daug įgūdžių. Picos sėkmės garantas gali būti miltai. Ir ne bet kokie, o „DallaGiovanna” miltai picai „laNapoletana“.


Siekiant išsaugoti tikros itališkos picos tradicijas bei panaudoti savo sukauptą 200 metų patirtį „Molino Dallagiovanna“ kartu su technologais bei geriausiais Italijos šefais sukūrė tikrą neapolietiškos picos brand‘ą – miltus „laNapoletana“, kurie jau spėjo užsitarnauti meistro kokybės vardą visame pasaulyje. Naudojant šiuos miltus lengva išgauti geriausias neapolietiškos picos savybes: apkepusią, traškią plutelę, sultingą vidų ir išpūstą kraštą, puikų skonį bei aromatą.
Tuo tarpu naudojant šiuos miltus picos tešla ypač elastinga, minkšta ir paklusni. Galima rinktis miltus trumpam brandinimui (E Rosa) ar vidutiniam ir ilgam (laNapoletana, R Green). Nors miltai sukurti profesionaliam naudojimui, žinant svarbiausius žingsnius, tikrą itališkos picos padą pasigaminsite ir namuose. Daugiau patarimų, naudojant „DallaGiovanna“ miltus, rasite pizzashop.lt receptų skiltyje.

neapolietiski-miltai-picai-populiariausi0miltai-picai-miltai-is-italijos      italiski-miltai-picai-pica-namuose-italiska-pica-namuose      tradiciniai-italiski-picos-miltai-melyni-dallagiovanna-miltai-picoms

Be to, „DallaGiovanna“ miltai picai „la Napoletana“ yra pripažinti ir sertifikuoti Tikrosios Neapolio picos Asociacijos (it. Vera Pizza Napoletana Association). Šiuos miltus savo virtuvėse naudoja geriausi šefai, tokie kaip Massimo Bottura iš „Michelin“ žvaigždėmis apdovanoto restorano „Osteria Francescana“ Modenoje arba šefas Gualtiero Marchesi, vadovaujantis ALMA tarptautinei italų virtuvės mokyklai, taip pat tarptautinių šefų kaip Paco Torreblanca, Pierre Hermé, Iginio Massari, Biasetto, Achille Zoia.
Kompanijos gamybos politika pirmenybę teikia kokybei, o ne kiekybei. „Molino DallaGiovanna“ – vienintelis malūnas visoje Italijoje, kuris naudoja specialų grūdų valymo procesą prieš malimą. Malant šlapius grūdus, garantuojama didesnė kokybė, grynumas, baltumas, o gaminimo metu tešla linkusi absorbuoti daugiau vandens, tampa elastingesnė ir lankstesnė. Malimo procesas taip pat sudėtingas ir technologiškai pažangus. Miltai yra idealūs šiuolaikiniams gamybos metodams ir technologijoms, pavyzdžiui, brandinant tešlą šaltyje, ši nepakeičia cheminių ir fizinių savybių.
Visus „DallaGiovanna“ produktus galite rasti ČIA.

            

Patarimai

Susiję straipsniai

Vegetariška pica su Ricotta sūriu ir keptais baklažanais

Patiks tiems, kuriems nusibodo tradiciškai. Vegetariška pica kupina ryškiaspalvių ingredientų ir įvairiausių tekstūrų. Tikras pavasaris lėkštėje. Pažadame, patiks ne tik vegetarams!

Tobulas derinys - Mortadella, pievagrybiai ir Mozzarella

Kiek nedaug tereikia iki tobulo skonio - šįkart mūsų virtuvėje jau pažįstami, tačiau niekada neatsibostantys skoniai. Mortadella, pievagrybių, Mozzarella ir garžgarsčių derinys - tikra klasika, kuri patiks ir patiems išrankiausiems.

Pica su Pepperoni ir Mozzarella

Pica su Pepperoni dešra, Mozzarella ir šviežiais bazilikais - tik 3 ingredientai tikram ir klasikiniam skoniui. Ši pica išties patiks kiekvienam, mėgstančiam švelnius skonius su aštriu pikantišku poskoniu, užgožiamu šviežio baziliko gaiva.

Pica su ančiuviais, juodosiomis alyvuogėmis ir Mozzarella

Tyro, nuostabaus skonio pica su L'isola d'Oro ančiuviais ir juodosiomis alyvuogėmis puikiai tiks išsiilgusiems naujų skonių.